Wie zijn wij ?

B.C. De Markbouwers bestaat uit een grote groep enthousiaste mensen, voor wie carnaval elk jaar van grote betekenis is. Al maanden voor dat het zo ver is zijn wij weer druk in de weer om een zo mooi mogelijke wagen te bouwen. Wij zullen ons even voorstellen;

Richard Valentijn

Zit altijd in de lift. Op weg naar het hoogste punt. Maakt van elk stuk staal wat hij hebben wil. Is tevens strenge beheerder van de kas.

Leon van Est

Een man van de technische dienst. Zowel op zijn werk als bij de carnavalswagen. Zorgt voor de techniek en is Mr. creatief als het om het "spuitwerk" gaat.

Jack-Leon van Peer

Zit een hoop muziek in. Is samen met Edwin o.a. verantwoordelijk voor de muziek tijdens de optochten. Is tevens van het timmerwerk.

Arion Schouwenaars

Niets is hem te lang, te hoog of te breed. Moeiteloos stuurt hij onze wagens door de smalste straten en scherpste bochten van de optochten in Standdaarbuiten en omstreken.

Anthony van de Nobelen

Is feitelijk de oudstgediende bij de Markbouwers. Vanaf het allereerste begin, eind jaren tachtig, is hij lid van het Markbouwers team. Timmert alles in elkaar.

Marc Meyers

Is in het dagelijks leven van de bakstenen en specie. Heeft dan ook genoeg te doen gehad bij het realiseren van onze bouwplek.

Edwin Nagtzaam

Timmerman van beroep en zoals al gezegd, mede muziektechneut. Twee, vier, zes of acht geluidsboksen, het maakt Edwin niet uit. Hoe meer hoe liever.

Richard Nagtzaam

Broer van Edwin en net zoals Edwin, Anthony en Jack-Leon lid van de timmerafdeling van de Markbouwers. Zij zorgen voor alles wat met hout te maken heeft.

Jules Koevoets

Jules is ook al handig met de hamer, wederom een timmerman dus. Verder lekker meesjouwen met de overige bouwers.

Hans Frik

Aggu ut niet mir wit, bel Hans met zijn kit. Met elk gat of iedere naad, weet Hans wel raad.

Peter van Broekhoven

Peter is geen dubbele bouwer meer. Het huis is klaar en nu lekker zwoegen in de bouwloods.

Cor-Jan Loonen

Met Cor-Jan hebben we er een snelheidsduivel bij.

Paul Roomer

Ook Oud-Gastel is vertegenwoordigd bij de Markbouwers. Klein van stuk, maar groot van waarde.

Cor Zandbergen

Onze huisbaas maakt ook deel uit van onze club. Hiernaast is hij onze technische steun en toeverlaat. Bouwt met zijn trekker onze wagens op, op lokatie.

Roel Collignon

Al weer een gastelaar. Roel is de lichttechneut die alles programmeert en bedient, voor de optocht in Standdaarbuiten.

Sander van der Lee

Knipperen, lopen, aan en uit. Dat is wat de verlichting moet doen tijdens de optocht in Standdaarbuiten. Als alles bijna klaar is, mag hij alle lampen komen aansluiten. Samen met het beheer van deze website levert hij een kleine bijdrage.

En voor de rest....

En voor de rest uiteraard onze vriendinnen en echtgenotes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Made with Namu6