Webdesign

Webdesign

Maatwerk…

Uw bedrijf presenteren op het internet… Maar hoe ? U wilt herkenbaar zijn voor uw huidige klanten en interessant voor potentiĆ«le klanten. Herkenbaar door uw huisstijl in uw website terug te laten komen en uitnodigend door uw website aantrekkelijk in te vullen.

AC Media zal in overleg met u een ontwerp maken dat duidelijk, aantrekkelijk en herkenbaar is. U levert de gegevens aan en wij verwerken deze gegevens tot een compleet geheel op het web, zodat de bezoekers van uw site een juist beeld krijgen van wat u te bieden heeft.

Wij zijn dan ook van mening dat standaardpakketten voor het ontwerp van een website niet bestaan. Dit betekent dat het dan ook moeilijk is om standaardprijzen te hanteren. Ieder bedrijf heeft zijn eigen verlangens als het gaat om de uitstraling die het graag wil hebben.

Daarom zijn wij graag bereid u in een vrijblijvend gesprek voor te lichten over wat de mogelijkheden zijn. Tevens kan er een inventarisatie gedaan worden van de wensen, om dan vervolgens tot een offerte te komen voor een website die exact op uw organisatie aansluit.

Of is er dan toch een goedkoop standaardpakket…

Nee, geen standaardpakket, maar wel een pakket voor de kleine knip. Toch uw presentatie op het internet, voor een aantrekkelijke prijs. Informeert u gerust ook naar deze mogelijkheden.